Ray-Ban Leto 2015

Nošenje sunčanih naočara se preporučuje tokom cele godine, međutim leto je period kad se isprobavaju nove kombinacije i „cool“ šareni stilovi. Ray-Ban kolekcija donosi nam ikonske modele u novim varijantama, kao i letnje trendseterske modele.

 

ICONS

Originalni Ray-Ban DNK sa efektom starenja na ikonskim modelima Aviator i Wayfarer. Istrošenost ovih modala čini ih još više cool i privlačnijim za nošenje.

 

 

ray-ban-leto1

Legendarni model Clubmaster je po prvi put napravljen u drvenoj verziji! Ikonski model u potpunosti napravljen u Italiji nastao je kao rezultat dvogodišnjeg istraživanja. Prave se od tri tipa drveta, lešnika, javora i trešnje. Drveni ram je oblikovan, a zatim obložen gumom. Ceo proces proizvodnje omogućava da naočare budu maksimalno udobne, izdržljive i fleksibilne.

ray-ban-leto1 (2)

STYLISH

Moderne mat boje i savremeni novi stilovi za muškarce i žene dolaze sa gradiranim i ogledalo staklima, kao i u polarizovanoj varijanti.

ray-ban-leto1

RB 4226

ray-ban-leto1 (2)

RB 4227

FUNCTIONAL

Novi oblici i materijali omogućuju maksimalnu udobnost i savremen izgled. Lagani i fleksibilni materijali od najlonskih vlakana i nerđajućeg čelika pružaju izuzetnu izdržljivost za svaku vrstu aktivnosti.

ray-ban-leto1 (3)

RB 4228

ray-ban-leto1-(4)

RB 4224