NEPOGREŠIV PRADA STIL

Inspirisana poslednjim modnim trendovima modna kuća Prada kreira naočare koje su izuzetno moderne i glamurozne.
Kolekciju Cinema evolution karakterišu metalni detalji na drškicama i mostu koji naočarima daju dodir sofisticirane elegancije i luksuza.

prada1
Nepravilan kockasti oblik modela PR 53SS, inspirisanog najnovijim modnim trendovima, krase metalne drškice karakteristične za Prada cinema kolekciju.
Vrhovi drškica obloženi su acetatima u bojama koje se slažu sa okvirom naočara. Model je dostupan u plavoj, sivoj, havana i u elegantnoj kombinaciji braon i roze boje, a sočiva dolaze u gradiranoj i standard varijanti.
prada44
Jedinstveni leptir oblik naglašen je tankim drškicama sa Prada logoom. Karakterističan cinema dupli most unosi harmoniju u strukturu modela PR 18SS i dodaje mu svetlost. Naočare su dostupne u više acetatnih boja sa gradiranim sočivima.

prada3
Pantos oblik sa karakterističnim metalnim drškicama koje osvežavaju naočare i u kontrastu su sa okvirom modela PR 17SS. Vrhovi drškica slažu se sa prednjim delom i dolaze u više boja, crnoj, sivoj, plavoj, zelenoj i havana. Sočiva su zatamnjena što ostavlja utisak sofisticiranosti i elegancije.
prada2
Model PR 54SS inspirisan je modnom pistom, sa karakterističnim metalnim drškicama, i vrhovima drškica obloženim acetatima u bojama koje se slažu sa okvirom naočara i dolaze i u crnoj, zelenoj i roze boji. Sočiva su dostupna u mirror, zatamnjenoj i polarizovanoj varijanti.