Legendarni Ray-Ban Signet se vratio!

LEGENDARNI SIGNET, MODEL KOJI SE POJAVIO 1953. GODINE SE VRATIO! SA UPEČATLJIVIM ZLATNIM ILI SREBRNIM METALNIM RAMOM DEFINICIJA JE PRAVE IKONE. OSTAO JE VERAN ORIGINALNOM DIZAJNU, DEKORISAN JE UGRAVIRANIM HORIZONTALNIM LINIJAMA NA MOSTU, FRONTU I DRŠKICAMA.
rbyason (1)
rbyason (3)

Signet je tanak metalni kockasti okvir sa ravnim duplim mostom i tankim linearnim drškicama. Ikonske laserski ugravirane horizontalne linije daju notu nove dimezije na frontu, a drškicama upečatljivu teksturu. Kvalitetna kristalna sočiva dostupna su u flash, gradiranim i klasičnim bojama (B-15 i G-16).

Signet je uniseks model i dolazi u klasičnoj metalik paleti boja: nekoliko varijanti zlatne, sjajne srebrne, sjajne crne i dvobojne zlatno – crne. Dostupan je u dve veličine 55 i 58.

johnny-marrattends the Ray-Ban Raw Sounds project at The Angel Orensanz Foundation on October 13, 2011 in New York City.

Muzičar Jonny Marrat

Popularne Signet naočare tokom godina nosile su mnoge poznate ličnosti, među kojima je i pevač svetski popularnog benda Arctic Monkeys – Alex Turner.

 

372e7a213a9fd7277a6176045e8b8d88