Oakley – New Collection

oakley

NEW COLLECTION

Nova kolekcija brenda Oakley donosi super napredne i cool modele koji su inspirisani nasleđem brenda i njegovim korenima. Svojim izgedom vraćaju u dane kada je brend počinjao svoj razvojni put i podsećaju na neke od prvih Oakley modela

oakley 1

MADMAN – Inspirisan legendarnom X-metal kolekcijom, vrlo agresivng dizajna. Kombinacija ultratankog aluminijuma i O Matter materijala čini ovaj model vrlo laganim, fleksibilnim i otpornim. Unobtainium na krajevima drškica pruža udobnost i dodatni komfort prilikom nošenja.

oakley 2

BADMAN – Modeli više komercijalnog izgleda od Madman-a, sa istom inspiracijom i temom. Takođe napravljen od kombinacije aluminijuma i O Matter materijala sa Unobtainium-om na krajevima drškica.

oakley 3

TURBINE – Ikonski Oakley lifestyle oblik. U ovom modelu u drškice je integrisan Unobtainium, tako da naočare ne mogu da skliznu ni prilikom bavljenja najekstremnijim sportovima. Vrlo lagan model za celodnevni komfort.

oakley 4

SLIVER – Skeletna konstrukcija, elegantan dizajn i tanke linije. Lifestayle model od O Matter materijala sa dosta ručnog rada.

oakley 5

LIZARD – Inspirisan best-seller modelom Transistor. Model od titanijum sa ultra fleksibilnim nanowire dizajnom šarki. Unobtainium na drškicama pruža dodatni komfort.

oakley 6

AIRDROP – Inspirisan Servo modelom samo 25% lakši. Model napravljen od O matter materijal koji je lakši, a dva puta jači od Servo modela koji je napravljen od acetata.

oakley 7

NINE-TO-FIVE – Klasičan ženski oblik, koji svojim izgledom malo podseća na Wayfarer. Model od acetata u kombinaciji sa drškicama od C-5 materijala. Unobtainium na mestu gde naleže nos radi veće udobnosti.