Oakley promoter Senka Bajić

Senka Bajić – Oakley promoter

Ćao Senka, možeš li nam reći nešto o sebi i sportovima kojim se baviš kao i koje si rezultate postigla do sada?

Zovem se Senka Bajić, bavim se mountainboardingom i snowboardingom.
Što se tiče mountainboardinga, glavna diciplina kojom se bavim je borderkros. Najvažniji rezultati: dvostruki sam vicešampion sveta (2013. i 2014. godina). Imam osvojeno treće mesto na Evropskom prvenstvu u downhill disciplini u Italiji 2014. godine. Jedno prvo mesto i jedno drugo mesto na Otvorenom prvenstvu Nemačke, održanog u avgustu 2011., prvo mesto na Evropskoj trci 2010. (European Mountainboard Challenge) , kao i prvo mesto na Evropskom čelendžu u 2011., Prvo mesto na Internacionalnom takmičenju u Bugarskoj 2012., prvo mesto na trci u Rumuniji (Balkansko prvenstvo) u junu 2012., kao i prvo mesto 2011. godine (Balkan Dirt Masters) takođe u Rumuniji, dva prva mesta u Nemačkoj kao i mnogo brojna priznanja.

ray ban mirrow
Planovi za budućnost?

Sezona uskoro počinje i očekuje me dosta velikih takmičenja. Prvo takmičenje na koje planiram da idem je u junu u Sloveniji, dok jedno od najbitnijih takmičenja (Svetsko prvenstvo) me očekuje u septembru u Nemačkoj.

ray ban mirrow
Od skora si promoter Oakley brenda, koliko ti Oakley naočare znače prilikom bavljenja sportom?

Oakley je na sreću, oduvek podržavao sportiste iz grane ekstremnog sporta. U sportu kojim se bavim mi zaista veoma znači podrška jednog velikog brenda kao što je Oakley. Kao mala sam uvek gledala na televizoru kako mnogi sjajni vozači nose Oakley naočare i majice, a danas mogu da budem ponosna što mi jedan tako velik brend pruža podršku sa svojim sjajnim dizajnom i kvalitetom.

ray ban mirrow