Kompanija Yason d.o.o. dobitnik ovogodišnje prestižne nagrade BIZNIS PARTNER

Komanija Yason d.o.o. je dobitnik ovogodišnje prestižne nagrade BIZNIS PARTNER, što je potvrda poslovne uspešnosti i regionalne prepoznatljivosti. Prenosimo vam deo dopisa koji je stigao na našu adresu:

„Nakon iscrpne analize poslovanja velikog broja kompanija i institucija, na osnovu dobijenih predloga vaših poslovnih partnera i rezultata nezavisnih istraživanja tržišta, Komisija je donela konačnu odluku da ove godine dodeli nagradu

 

BIZNIS PARTNER 2013

kompaniji

YASON d.o.o. Novi Sad

 

Godišnja nagrada BIZNIS PARTNER, kreirana pre devetnaest godina (1995) sa ciljem da skrene pažnju javnosti i promoviše kompanije i institucije koje se u svom poslovanju rukovode visokim profesionalnim standardima, čvrstim etičkim normama iskazujući dobre poslovne rezultate, izrasla je u prestižno poslovno i javno priznanje Regiona.

 

BIZNIS PARTNER je potvrda poslovne uspešnosti i regionalne prepoznatljivsti, a dobitnicima je posebna čast – budući da kompanije same biraju i ocenjuju svoje poslovne partnere za koje smatraju da ispunjavaju 10 /deset/ postavljenih kriterijuma.

 

Obrazloženje Komisije:

 

Poslovnu izuzetnostkompanije YASON d.o.o. Novi Sad najbolje su prepoznali i ocenili poslovni partneri, a potvrdili rezultati nezavisnih istraživanja.

Konačna odluka doneta je na osnovu analize svih dobijenih rezultata koji su potvrdili da je YASON d.o.o. Novi Sad ostvarila dobre poslovne rezultate, poštovala visok stepen profesionalnosti i etičnosti, uvažavala svoje poslovne partnere, klijente i potrošače, i vodila računa o širim društvenim interesima, lokalnoj zajednici i ekološkim imperativima okruženja doprinoseći boljem kvalitetu života i zdravoj životnoj sredini.

Ovom prestižnom nagradom kompanija YASON d.o.o. se pridružila najuspešnijim komanijama u Srbiji kao što su: Coca-Cola, Siemens, OMW itd. koje su u prethodnom periodu osvajale ovo priznanje. Za više informacija o BIZNIS PARTNER nagradi posetite http://www.bpartner.co.rs